Senses Wines

Vinprodusenten Senses Wines i California er realiseringen av drømmen til de tre barndomsvennene Christopher Streiter, Max Thieriot og Myles Lawrence-Briggs. Visjonene er store, og målet er å produsere «vin i verdensklasse». De har kommet langt på kort tid og vinanmelderne er samstemte i sine positive anmeldelser.

Familiene til Christopher, Max og Myles eier alle kjente vinmarker i California, og i 2011 slo de seg sammen med den kritikerroste vinmakeren Thomas Rivers Brown. Produksjonen består av druene Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon. I utgangspunktet satset de på vin fra markene som ligger langs West Sonoma Cost og Russian River Valley-regionen i Sonoma County – området de også vokste opp – men i dag får de leveranser fra ettertraktede vinmarker i hele Nord-California.

 

 

Senses Wine har karakteristiske viner hvor områdets egenart tydelig kommer frem. Dette skal bidra til å sikre kvaliteten på hvert brand, årgang etter årgang, – uavhengig om det er vin fra flere gårder, eller en single vineyard (vin fra en enkelt vinmark). Alle druene er håndplukket, så kaldblandet og vinifisert med gjær fra den samme vingården. Vinen blir så lagt på franske eikefat, før den tappes.

 

“Five years ago, I first picked Senses Wines out of a vast line-up of Chardonnays and Pinots at a regional tasting hosted by Sonoma County Vintners. Steadily tasting through the long rows of randomly placed 2015 Chardonnays and Pinots, their wines repeatedly stopped me in my tracks. I’d never heard of Senses Wines before. The following year, I was equally impressed with their 2016s. Circling back to reviewing the wines of Sonoma this year, this is the rising star label I was most excited to rediscover.”

The Wine Independent by Lisa Perotti-Brown, Master of Wine

De siste årene har Senses høstet fantastiske omtaler og blir av flere vinanmeldere beskrevet som «the next big thing». Les mer om presseomtalene her: www.senseswines.com/trade

 

   

 

Senses Wines kommer snart til Norge!

 

Besøk deres hjemmeside her.