Darling Wines

Historien til Darling Wines startet med to fat Syrah. Frem til ekteparet Tom og Ashley Darling kom over den sertifiserte økologiske vingården i Petaluma Gap i 2017, hadde Tom Darling kun én høst med vinproduksjon. Men etter å ha besøkt gården bestemte ekteparet seg for å ta sjansen – i det minste ville de kunne tilby venner og familie anstendig husvin.

To fat Syrah var resultatet av den første innhøstingen og vinen fikk navnet McEvoy Ranch. Mottagelsen var overveldende; den ble tatt inn på Michelin-restauranten Bouchon Bistro til Thomas Keller i Napa Valley og vinen ble raskt utsolgt. Dette var starten Tom og Ashley bare kunne drømme om og de ble enige om å gå all in for Darling Wines – og har ikke angret siden.

 

 

I dag produserer Darling Wines vin av druene Pinot Noir, Syrah og Chardonnay og druene er nøye utvalgt fra kystvingårder i det vestlige Sonoma County, Marin County Anderson Valley og Mendocino Ridge. Det er viktig for ekteparet med transparent vinproduksjon, med få ledd fra plukking til flaske, begrenset bruk av svovel, ingen ny eik og ingen syntetiske tilsetningsstoffer. På denne måten ønsker de å lage «ærlig vin» hvor egenarten og karakteren til den enkelte vinmarken tydelig kommer frem.

 

Tom & Ashley Darling

 

Gårdene Darling Wines kjøper druer fra, har alle bærekraftig drift med respekt for det omkringliggende økosystemet. Flertallet har organisk drift, enten biodynamisk eller regenerativt.

 

Vi gleder oss til å lansere Darling Wines på det norske markedet og de første flaskene slippes i mars 2023.

 

Besøk hjemmesiden deres her.