Personvernerklæring

Hva vi bruker din informasjon til

 

Påmelding av nyhetsbrev
Når du melder deg på vårt nyhetsbrev blir den informasjonen du legger inn lagret hos Mailchimp som vi bruker til vårt nyhetsbrev. Dersom du ikke ønsker å være på denne listen lengre kan du kontakte oss eller velge «Meld meg av nyhetsbrevet» i selve nyhetsbrevet.

 

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

 

Formålet med informasjonskapsler er for oss å måle adferden til brukere på vårt nettsted slik at vi kan tilpasse innholdet vårt bedre.

 

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

 

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med  tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn skjema.

 

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene.

 

Eksempel på informasjonskapsler som blir brukt for Google Analytics er:
_ga: Blir slettet automatisk etter 2 år. Blir brukt for å skille brukere fra hverandre.
_gid: Blir slettet automatisk etter 24 timar. Blir brukt for å skille brukere fra hverandre.
_gat: Blir slettet automatisk etter 1 minutt. Blir brukt for å fordele trafikk / spørringer. Når Google Analytics blir distribuert via Google Tag Manager, blir denne informasjonen kalt _dc_gtm_ <egenskaps-id>.