En ung og energisk importør med ambisjon om å selge gode viner og andre drikkevarer du blir glad i.

 

Vinima ble etablert i 2022 og har en langsiktig målsetning om å skape en variert og spennende vinportefølje, med ytterligere innslag av øl, brennevin og andre drikkevarer.

 

 

Vi er en kreativ aktør i bransjen som ønsker å skape opplevelser rundt varene vi selger. Dette gjør vi gjennom vinsmakinger, eventer, fagmesser og samarbeid med gode restauranter og serveringssteder.

 

Vi har også etablert en egen vinklubb, Vinima Familia, som du kan melde deg inn i her på hjemmesiden. Gjennom vinklubben sender vi tips og aktuelle nyheter, mat og vin-anbefalinger og gode historier fra vår verden av spennende produsenter og alle de ulike menneskene vi jobber med.

Vårt kontinuerlige mål er og stadig utvikle porteføljen, og på denne måten introdusere spennende nyheter, både hva gjelder kommersielt og mer spisset sortiment. Vi tar svært gjerne imot tips om gode produsenter eller produkter som savnes i markedet.

Team Vinima har god innsikt og lang erfaring fra vinbransjen, både når det gjelder faktiske produkter, og hvordan man posisjonerer seg og skaper vellykkede prosjekter i det norske markedet. Vi tilbyr våre produkter gjennom Vinmonopolet, Hotell og Restaurant-bransjen (Horeca) samt duty free på sikt. Vi har et stort fokus på å levere kvalitet til prisen og et sterkt ønske om og lykkes med det vi driver med. Om du ønsker å komme i kontakt med oss, arrangere vinsmakinger eller få tips om gode restauranter eller vinanbefalinger ønsker vi svært gjerne å snakke sammen.

Christian Almstrøm

Product and Marketing | Partner

Ole Steinsholt

Managing Director | Partner

+47 97 69 16 21
ole.steinsholt@vinima.no